Tilbake
Eilif Stene
Eilif Stene

Tøysete teselskap med TAUS (Vokalgruppen Taus)

Kulturskrinet er glade for å ønske velkommen til en teaterforestilling spesielt laget for barn mellom 0 og 3 år! Vokalgruppen Taus har laget en sprek og litt sprø forestilling med mye sang og ordlyder.

Inn i en bakhage kommer fire syngende jenter som er veldig glad for å treffe hverandre igjen. Plutselig oppdager de en lekekasse full av kopper, krus og en mugge. Sammen dekker de til et storslått teselskap med bord, stoler, kopper, skjeer, teposer og vann – og best av alt: Alt sammen lager masse lyd. På den måten oppstår det allslags rytmer, sang, dans og nye opplevelser.

Meld dere på til aal@karmoy.kommune.no

24.10 Karmøy kulturhus, kl 10.00, 11.00 og 12.30

25.10 Torvastad skole- og kultursenter, kl 10.00 og 11.00

26.10 Skudeneshavn kulturhus, kl 10.00 og 11.00

27.10 Norheim kutlurhus, kl. 10.00 og 11.00

28.10 Kopervik kulturhus, kl. 10.00, 11.00 og 12.30

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Karmøy kommune
  • Kunstnere/grupper: Vokalgruppen Taus

Om kunstner / utøver / gruppe

Den prisbelønte vokalgruppa TAUS består av fire damer med viljesterke stemmer, masse musikalitet og teft for underholdning.

De synger for det meste a cappella, og de synger gjerne vakkert, men trives også veldig godt med trøkk, puls, overraskelser og glimt i øyet.

Gruppa har gjort mange små og store konsertproduksjoner, og har i tillegg rikelig erfaring med å underholde ved konferanser og selskapeligheter.

TAUS har også både produsert og spilt flere forskjellige barneforestillinger: "Tøysete Teselskap med TAUS" for DNS i Bergen, "På farten med vokalgruppa TAUS" for Fylkeskonsertane og "Flaskepostmysteriet" for Bajazz. De har også vært sangere i Hordaland Teaters oppsetting "Julerosene".

Stilen er variert og heller mest mot pop og underholdningsmusikk, men TAUS tar selvfølgelig også med gode låter i fengende arrangementer fra klassisk, country, tango, viser og jazz, alt pakket inn i varme og sjarm. 

TAUS har gjennom årene samarbeidet med flere flotte artister: Den folkekjære Helge Jordal, den glitrende Karoline Krüger, den solide singer/songwriteren Robert Post, fine Chris Andrè Lund med flere. 

Publikumskommentarer